Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Аз се опасявам, че никой не разбра какво се

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Аз се опасявам, че никой не разбра какво се
Коментари Харесай

Ваня Григорова, КТ Подкрепа: Никой не разбра какво се случва с пенсионерите. Парламентът е като детско предаване

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Аз се притеснявам, че никой не разбра какво се случва с пенсионерите, сподели за БТВ в " Лице в лице " Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ".

" В момента в Парламента е като в предаването " По-по-най " - децата се надпреварват, с цел да изпъкнат и да бъдат приети за най-най. Това обаче не е отговорно политическо държание. Отлагането на преизчисляването на пенсиите за декември месец, значи, че това може и да не се случи изобщо, тъй като по това време към този момент би трябвало да се разисква новият бюджет за 2022-ра, което може да промени всичко признато все още. А прекосяването към добавки като предизборните добавки от 50 лв., демонстрира, че депутатите и в актуалното Народно събрание отхвърлят да признаят приноса на възрастните български жители към развиването на страната. 

Тези добавки не са разследване на някакви калкулации на приноса къв осигуритената система, те са дарове като на женитба, които биха могли да бъдат взети във всеки един миг. За това настоявахме при започване на годината да не се взимат поради 50-те лв. и да преминем към преизчисляване на пенсиите като преди години. " - сподели гостенката в студиото. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР